Masaj Erotic - The DOLCE VIP Obsession

Pentru a vă bucura de cele mai plăcute momente VIP Obsession şi de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteţi invitaţi să citiţi secţiunile: Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare şi Codul de Conduită.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil!

THE DOLCE VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul DOLCE VIP Obsession este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min.

The DOLCE VIP Obsession este fabulos, un moment inedit de relaxare intimă, o călătorie în lumea simţurilor nebune, călăuzit de cea mai senzuală maseuză vei descoperi cele mai ascunse şi intense plăceri. Bărbaţii ştiu de ce...

Un amestec fin de nelinişte, atingeri gingaşe, The DOLCE VIP Obsession este plăcere în stare pură, atingeri luxuriante pe întregul trup, neîncetat, atmosferă ameţitoare, muzică perfectă, miros îmbietor, şi o prezenţă excepţională a maseuzei VIP Obsession.

The DOLCE VIP Obsession spre deosebire de orice alt masaj erotic a fost conceput pentru a vă atrage în universul irezistibil, plin de fericire, îmbătător prin arome, proaspăt prin emoţii şi eliberat de orice gând.

Pachetul de masaj erotic The DOLCE VIP Obsession se va executa cu un deosebit profesionalism. Nu ezitaţi în a vă exprima eventualele preferinţe înainte sau în timpul masajului.

VIP Obsession recomandă cu puţin timp înainte un duş cald, iar camera pentru masaj să fie întunecată pentru a beneficia de maximul de confort şi linişte în timpul masajului erotic. De restul plăcerilor se ocupă maseuza VIP Obsession!

VIP Obsession Bucureşti utilizează cele mai bune produse, antialergice, cu şi fără arome după preferinţa clientului.

Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului precum şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clientului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea VIP Obsession salon pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii.

Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă!

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.