Masaj Erotic - The DOUBLE VIP Obsession

Pentru a vă bucura de cele mai plăcute momente VIP Obsession şi de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteţi invitat să citiţi secţiunile: Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare şi Codul de Conduită.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil!

THE DOUBLE VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul VIP Obsession DOUBLE este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min.

O abundenţă de erotism, ospitalitate, înţelegere şi încărcare senzorială pachetul DOUBLE este cel mai solicitat de clienţii VIP Obsession. Este un mix perfect de imaginaţie, creativitate şi erotism.

O nouă referinţă în masajul erotic, cele "patru mâini" constituie un nou reper în stimularea erotică, cadrul vizual perfect, masaj tantra, cadoul perfect. Nu poţi să nu-ţi doreşti!

O fermecătoare succesiune de mişcări extraordinar de erotice, două maseuze VIP Obsession cu trup perfect, cu suflet deschis, atent pregătite în a iniţia şi controla plăcerile prin tehnici unice. The DOUBLE VIP Obsession a fost creat pentru plăcere continuă, revoltător de provocator. Patru mâini erotice îţi îmbie trupul într-un festin de erotism, extravaganţă şi lumini ce vă înveselesc trupurile discret. Un duo erotic de nedescris, o coregrafie ireproşabilă, mişcări lascive în ritmul muzicii, dornice de a provoca valuri de plăcere şi satisfacţie... dependenţa!

VIP Obsession Bucureşti utilizează cele mai bune produse, antialergice, cu şi fără arome după preferinţa clientului.

Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului erotic precum şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clintului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea salonul VIP Obsession pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii.

Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă.

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon de masaj erotic din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.