Masaj Erotic - The ESSENCE VIP Obsession

Pentru a vă bucura de cele mai plăcute momente VIP Obsession şi de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteţi invitaţi să citiţi secţiunile: Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare şi Codul de Conduită.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil.

THE ESSENCE VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul de masaj erotic VIP Obsession ESSENCE este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min. ...capitolul investiţii

Nici la capitolul ingeniozitate VIP Obsession nu dezamăgeşte! Am conceput astfel pachetul de masaj erotic ESSENCE cu beneficii magice disponibile acum în cel mai luxos salon.

The ESSENCE VIP Obsession este esenţa fericirii, a satisfacţiei, a mulţumirii de sine, tehnica de mărire a penisului practicată în salonul nostru fiind una dintre cele mai folosite şi cu cele mai bune rezultate încă din cele mai vechi timpuri.

Creştere permanentă, virilitate sporită, corectare a curburii, consolidare musculară, controlul ejaculării sunt doar câteva efectele secundare mult dorite ale acestui serviciu efectuat corect de o maseuză VIP Obsession.

Se începe cu un masaj divin şi evoluează uimitor spre a vă oferi cel mai mare câştig: un masaj specializat constând în câteva sute de mişcări speciale cunoscute ca jelqing, o tehnică avansată inspirată din Orientul Mijlociu antic şi din ritualurile triburilor africane.

Conceput pentru a îmbunătăţi relaţiile între bărbaţi şi femei, îl poţi savura acum în cel mai luxos salon de masaj erotic, executat de o splendidă maseuză VIP Obsession.

Acest serviciu este disponibil doar clienţilor fideli cu un comportament excelent şi o stare de igienă ireproşabilă.

Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului precum şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clientului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea VIP Obsession salon pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii.

Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă.

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.