Masaj Erotic - The SPECIAL VIP Obsession

Pentru a va bucura de cele mai placute momente VIP Obsession si de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteti invitati sa cititi sectiunile: Cele mai frevente intrebari si raspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare si Codul de Conduita.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil!

THE SPECIAL VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul de masaj erotic VIP Obsession Special este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min.

Disponibil acum pentru doamne, domnişoare şi domni!

Eliberează-ţi sufletul, închide ochii...

...şi simte atingerea irezistibil de seducătoare a maseuzei VIP Obsession ce îţi explorează cele mai intime părţi ale trupului. Corpul ei mereu în mişcare, în ton cu muzică lină, pentru a stârni valuri nesfârşite de plăcere într-o experienţă de masaj erotic de neimaginat.

Extazul şi emoţiile succed ameţitor, stimularea este continuă şi explozivă, coregrafia fără compromisuri... nu-ţi poţi permite să pierzi asta! Plăcere val după văl, momentul de vârf.. sau... momentele electrizante unul mai intens ca altul, surprinzătoare, vă stau la dispoziţie.

VIP Obsession Bucureşti utilizează cele mai bune produse, antialergice, cu şi fără arome după preferinţa clientului, pentru un masaj erotic desăvârşit.

Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului precum şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clientului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea VIP Obsession salon pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii.

Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă!

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.