Masaj Erotic - The WILD VIP Obsession

Pentru a vă bucura de cele mai plăcute momente VIP Obsession şi de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteţi invitaţi să citiţi secţiunile: Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare şi Codul de Conduită.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil!

THE WILD VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul WILD VIP Obsession este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min.

- Doar pe bază de Invitaţie -

- executat cu cea mai mare atenţie adresat exclusiv pasionaţilor de masaj erotic -

Când aţi simţit ultima dată senzaţii uimitoare? Să desăvârşim masajul erotic! Acum este cel mai potrivit moment!

VIP Obsession îşi demonstrează din nou măiestria în "Arta atingerilor seducătoare" şi abilitatea de a combina cu succes cele mai nebuneşti tehnici de masaj erotic vechi de peste 5000 de ani.

Puţină nelinişte, un amestec senzual nemaiîncercat înainte compus din mişcări sălbatice. Cea mai inovativă experienţă în materie de erotism care ridică plăcerea până la cel mai înalt nivel al suportabilităţii, bătăi nebuneşti ale inimii, un cocktail ce îţi îmbată simţurile. Acest serviciu este una din cele mai interesante piese din puzzle-ul colecţiei VIP Obsession. VIP Obsession prezintă acest serviciu doar clienţilor fideli.

AVERTISMENT: Datorită naturii sălbatice din punct de vedere vizual şi senzorial al acestui pachet rugăm clienţii cu stimulatoare cardiace ori cu probleme de inimă sau epileptice să se abţină de la acest serviciu.

Masajul erotic VIP OBSESSION WILD este disponibil, după cum am spus şi în rândurile anterioare, în varianta de 60min, 90min, 120min şi 180min iar dacă doriţi un regal de plăcere puteţi opta pentru masajul erotic VIP Obsession WILD la dublu unde două modele vă vor înnebuni trupul de plăceri de nedescris.

VIP Obsession Bucureşti utilizează cele mai bune produse, antialergice, cu şi fără arome după preferinţa clientului.

Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului precum şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clientului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea VIP Obsession salon pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii.

Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă.

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.